Sushi Time Franchise nemer worden?

Sushi Time is op zoek naar nieuwe franchisenemers, maar voornamelijk voor de bestaande vestiging in Utrecht. Sushi Time is een unieke (soft) franchise formule. Klanten kunnen bij ons verse sushi afhalen of thuis laten bezorgen.

De franchisegever levert elke dag o.a. verse rijst en vers gesneden vis en indien gewenst een halffabricaat sushi via koeltransport, naar alle winkels. Door deze unieke formule heeft de franchisenemer lagere personeelskosten en is de kennis m.b.t . bijvoorbeeld vis snijden en sushi rijst koken al goed uitbesteed.Continue kwaliteit en smaak zijn zo gewaarborgd.

Vestiging Utrecht

De vestiging in Utrecht is opgericht in 2015 en heeft inmiddels een vaste bestaande klanten kring. Er zit al een goede basis omzet in de zaak (300k-400k). De nieuwe franchisenemer zal dus vanaf dag 1 van overname direct omzet draaien en heeft het rendement zelf in de hand. Het huidige team bestaat uit flexibele krachten (studenten), die zowel in de keuken als in de bezorging werkzaam zijn.

Wie ben jij?

Als franchisenemer ben je de ondernemer van de zaak. Jij maakt daadwerkelijk het verschil tussen een prima vestiging en een top vestiging. Jij ben verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van uitgifte, de hygiëne en uitstraling van de gehele zaak! Jij zorgt dat de klant een meer dan tevreden klant is, een ambassadeur! En je kan je personeel goed motiveren!

Omschrijving nieuwe franchisenemer

  • Ondernemend ingesteld
  • Je vindt het leuk om vanuit de operatie de vestiging tot een succes te maken
  • Ervaring in vergelijkbaar vakgebied is een pré
  • Je kan een jong team aansturen en motiveren
  • Je beschikt over minimaal 15.000 euro eigen middelen, dit is een voorwaarde voor de overname

Opleiding

Als nieuwe franchisenemer wordt de eerste maand begeleid en getraind, zowel in de vestiging als in de centrale keuken, om daarna zo goed mogelijk de zaak te leiden en de focus te leggen op maximalisering van het rendement!

Reden overname

De huidige ondernemer heeft in totaal 2 vestigingen en heeft onlangs een andere 3e onderneming geopend. Vandaar dat de huidige ondernemers de zaak graag zouden willen overdragen aan een goede gemotiveerde nieuwe ondernemer.

Bij interesse graag een mail sturen naar julian@previewlounge.nl met je motivatie en cv

RESERVEER BIJ WTC

T. 020-575 3200 | Strawinskylaan 85 | 1077 XW Amsterdam
wtc@previewlounge.nl

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Aantal personen

 Aan een tafel
 Aan de lopende band

You have Successfully Subscribed!